Velkommen til Gudbrandsdalstinget 23. mars 2021

 For mer informasjon og lenke til live stream av møtet se http://gudbrandsdalstinget.no/index.php/moter/sakspapirer/

Vårens Gudbrandsdalsting vil foregå digitalt og alle som ønsker det kan for første gang følge tinget direkte.  Tema for møtet denne gangen er næringsutvikling.

To ganger i året møtes ordførere, opposisjonsledere, kommunedirektører og rådmenn fra Gudbrandsdalen for å diskutere og skaffe seg kunnskap om utfordringer og muligheter i regionen.

Grunnet covid-19 vil møtet denne gangen foregå digitalt, og det gir alle interesserte en unik mulighet til å følge tinget.

I tillegg til å diskutere næringsutvikling, skal Gudbrandsdalstinget behandle årsmelding og regnskap for Gudbrandsdalstinget og forslag til uttalelser om aktuelle temaer som NTP, NOU 2020:15 (Det handler om Norge) og politiberedskap i Gudbrandsdalen.

Blant innlederne på møtet er styreleder i KS, Bjørn Arild Gram og NHO-direktør Ole Erik Almlid. Vi får også besøk av Jan Christian Vestre, adm.dir. i den norske møbelprodusenten Vestre og en etterspurt foredragsholder – i tillegg til flere andre relevante stemmer som Bjarne Slapgard (Gudbrandsdal Energi), Unni Strand (Sparebank 1 Lom og Skjåk), Kathrine Skretting (Høgskolen i Innlandet), Sverre Bjørnstad (Innovasjon Norge), Rolf Røtnes (Samfunnsøkonomisk Analyse), Per Oluf Solbraa (Leder av styringsgruppa for Krafttak for Grønn Vekst), Ove Gjesdal (Visit Lillehammer) og Ole Erik Bjørnstadhaugen (Nasjonalparkriket).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *